Kérlek töltsd ki az űrlapot és kattints a küldés gombra.

Megrendelem a videót a There is/are szerkezetről a bónuszanyagokkal.

Ha most érkezett el az idő, hogy belefogj az angol nyelv elsajátításába, vagy szeretnéd felfrissíteni a réges-régen tanultakat, ez az oldal neked szól.

Kezdetnek küldök neked egy rövid videót, amiben elmagyarázom a there is/are szerkezet használatát. Ez a videó segíteni fog neked abban, hogy a határozatlan alanyt megértsd és magabiztosan alkalmazd.

Sőt, hasznos bónuszanyagokat is csatolok mellé, melyekkel könnyedén veszed majd az első akadályokat.

Schäfferné Erdélyi Tímea vagyok, a  kezdő angolnyelv tanulók tanácsadója.

Diákjaim azért ajánlanak engem, mert hozzásegítem őket az alapok magabiztos elsajátításához, melyre építve belátható időn belül megszerzik a középfokú angol nyelvvizsgát.

Azt tapasztalom, hogy az újrakezdő felnőttek  úgy kerülnek hozzám, hogy több év angoltanulás után sincsenek tisztában az angol nyelv alapjaival, nem rendelkeznek alapszókinccsel, nem tudnak egy mondatot sem megalkotni. Ebből következik, hogy nem mernek megszólalni angolul. Mindezek miatt rendkívül bizonytalanná válnak és elveszítik érdeklődésüket az idegen nyelv tanulása iránt. Nálam a sok-sok gyakorlásnak köszönhetően önbizalmuk megerősödik, lelkesen jönnek órára. Ennek a rengeteg ismétlésnek köszönhető, hogy azok a teljesen kezdő diákok, akik nálam sajátítják el az angol nyelv alapjait még több év után is, mindenféle élethelyzetben, kiválóan használják.

 Imádom a munkámban, hogy látom diákjaim örömét egy-egy szerkezet megértésénél, alkalmazásánál. Fantasztikus követni tanulóim fejlődését, sikerét.

Azért készítettem ezt a videóanyagot, hogy érthetően átadjam a határozatlan alany alkalmazásának szabályait, amit ha nem tudnak tökéletesen használni, akkor nem tudnak továbblépni az angol nyelvtanulásban.

Magyarázó videómból meg fogod érteni a There is/are szerkezet használatát, alkalmazását. Bónuszanyagaim nagy segítségedre lesznek az angoltanulás kezdeti nehézségeinek legyőzésében.

Kiknek ajánlom a videót? wink

– akik egyetértenek velem abban, hogy az angol nyelv ismerete manapság nagyon fontos
– akik erős alapokra szeretnének épiteni
– akik vágynak a magabiztos angol nyelvtudásra

És kiknek nem? surprised

– akiket nem érdekel az angol nyelv
– akiknek nem fontos az idegen nyelvismeret
– akik nem szeretnek online tanulni

Bónusz!

A videó mellé küldöm neked a következő bónuszanyagaimat:

cool A videó szövegleirata

cool Helyhatározó szavak

cool in, on, at + idő

cool Some vagy any?

Íme néhány kezdő, újrakezdő tanulói vélemény:

Munkahely miatt kezdtem el újra angolt tanulni. Sokadik nekifutás ez, a sokadik ismerkedés az angollal, mivel az első tanult nyelvem a német.

Timinél már egy éve tanulok, kezd az ösztönszerű németezés végre elveszni. Nagyon jó tanár, ösztönző és személyre szabott órákat kapok. Jó úgy haladni, hogy teljesen figyelembe veszi az én tempómat. Úgy érzem nekem való iskola a Timi’s School.

Pap Krisztina

Számomra azért volt jó döntés a Timi’s School-ban kezdeni az angolt, mert sziklaszilárd alapokat kapok az angol nyelv területén, amikre később stabilan lehet építkezni.

A kiscsoportos oktatás azért nagyon jó, mert egy támogató csapat tagja lehetsz, akikkel átsegítittek egymást a rosszabb napokon. Továbbá sokkal több figyelem jut egy-egy emberre, mint az iskolába, ami nagyban hozzájárul az angol nyelv sikeres tanulásáshoz.

Topercer Márton

Körülbelül 3 éve kezdtem eljárni a Timi School-ba, mert nyelvvizsgázni szeretnék. Egy kisebb megszakítással otthagytam, mert elköltöztem messzebbre, de mikor mégis visszajöttem lakni Tatabányára, újra felkerestem a Timi School-t. Azért szerettek odajárni, mert mindig jó a hangulat, szimpatikusak a csoporttársak. Miután visszajöttem újra, egy szóbeli nyelvvizsga csoportba kerültem, hogy fejlődjön a beszédem. Eleinte nagyon féltem, még megszólalni is, de Timi bíztatott, hogy bátran mondjak bármit, ami el tudok mondani angolul. Úgy érzem, hogy ezeknek köszönhetően több önbizalmat és bátorítást kaptam, most már elhiszem, hogy több van bennem, mint amit gondolok.

Vágó Katalin

Egyébként mennyibe kerülne mindez?

magyarázó videó az angol határozatlan alanyról

A videó szövegleirata

Helyhatározó szavak

in, on, at + idő

Some vagy any?

összértéke:

8990 Ft