Adatkezelő:

Neve: Schäfferné Erdélyi Tímea 
Székhelye: 2800 Tatabánya, Réti út 29. fszt. 2.
Nyilvántartási szám: 21545162
Adószáma: 60572628-1-31
E-mail címe: info@timisschool.hu, timisschool21@gmail.com

Tárhely szolgáltató adatai:

Cégnév: Tárhelypark Kft.
Adószám: 23289903-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-322570

Email: info@tarhelypark.hu
Címe: 1122 Gaál József út 24

 

 

A weboldalon történő online kapcsolatfelvételhez kapcsolódó adatkezelés:

Az adatkezelés célja: kapcsolatfelvétel
A kezelt adatok köre: név, email cím
Az adatkezelés időtartama: az érintett és az adatkezelő között fennálló ügyfélkapcsolat időtartama vagy az az időpont, amíg az érintett hozzájárulását vissza nem vonja.

Az adatkezelés során az érintett által megadott adatok kezelése zárt rendszerben történik, azok harmadik személy részére nem kerülnek továbbításra.

A www.timisschool.hu oldal használatával, valamint a vonatkozó adatainak megadásával az érintett önkéntes, kifejezett és határozott hozzájárulását adja adataink jelen nyilatkozatban meghatározott cél érdekében, a jelen pontban meghatározott ideig történő kezeléséhez.

A honlapon személyes adatok gyűjtésére csak abban az esetben kerül sor, ha Ön ehhez kifejezetten hozzájárul, így megadja adatait a kapcsolatfelvételi űrlapon. A megadott adatokat nem adjuk ki harmadik félnek, kizárólag abból a célból használjuk fel, hogy az érdeklődésre választ adjunk, és megfelelő információkkal láthassuk el Önt. Bármikor visszavonhatja a beleegyezését, hogy elmentsük és használjuk az adatait. Ehhez kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk az adatkezelőnél megadott e-mail címen.

A felhasználóknak joguk van tájékoztatást kapni a róluk tárolt személyes adatokról, illetve kérhetik az adataik módosítását, törlését. Ehhez kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk az adatkezelőnél megadott e-mail címen

A weboldalon történő hírlevél feliratkozáshoz kapcsolódó adatkezelés:

A hírlevél feliratkozáskor felhasználó előzetesen és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy Szolgáltató reklámajánlataival, egyéb küldeményeivel a regisztrációkor megadott e-mail címére hírleveleket küldjön.
Szolgáltató nem küld kéretlen reklámüzenetet, és Felhasználó korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen leiratkozhat az ajánlatok küldéséről. Ebben az esetben Szolgáltató minden – a reklámüzenetek küldéséhez szükséges – személyes adatát törli nyilvántartásából és további reklámajánlataival nem keresi meg a Felhasználót. Felhasználó a reklámokról leiratkozhat az üzenetben lévő linkre kattintva.