Timi’s School Ovi-Suli angol

Szeretnéd, hogy óvodás, kisiskolás gyermeked megszeresse az angolt?

Fontosnak tartod, hogy csemetéd megismerkedjen, megbarátkozzon a világ első számú nyelvével?

Vágysz rá, hogy szemed fénye  biztos angol szókinccsel rendelkezzen már kiskorában?

Gondoltad volna, hogy a legkisebbjeink már egyszerű szituációkban is ki tudják magukat fejezni angolul?

Ha kiváncsivá tettelek látogass el ingyenes nyílt óránkra, és kérd a bemutató bónuszokat.

Személyesen az igazi, de online is kiválóan működik.

Schäfferné Erdélyi Tímea vagyok, az Ovi-Sulisok “angolos Timi nénije”.

Kis tanulóim szülei azért ajánlanak engem, mert egyéni módszereimmel nagyon gyorsan óriási fejlődést tapasztalnak gyermekeik angol nyelvi fejlődésében, nagyon hamar megszeretik az angolt, szívesen járnak hozzám, akár minden nap jönnének angolra.

 Imádom a munkámban, hogy saját ovi-sulis tantervemet alkalmazva nyomon követhetem a kisgyerekek óriási fejlődését. Felemelő érzés tanítani a gyerekeket egészen kicsi kortól sok éven át, akár elkisérni diákjaimat a középfokú nyelvvizsga megszerzéséig.

Azért készítettem a bemutató anyagunkat, hogy betekintést nyerj a Timi’s School ovi-suli csapatának foglalkozásába, megmutassunk egy kis csokrot a tudásukból, lelkesedésükből, közösségünkből.

Szeretettel várunk ingyenes nyílt óránkra, melyre itt tudsz jelentkezni:

Szeretettel várunk ovis-kisiskolás nyílt óránkra gyermekeddel.

Időpontok:

Szeptember 9. szerda 15.30.

Szeptember 16. szerda 15.30.

 

Bónuszok:

– Ismerkedj meg a zöldségekkel angolul!
–  A mondókákat képekkel illusztráltuk
– egy Timi’s School foglalkoztató feladatlap

Mindez INGYENES!

Kislányom egy éve jár kb angolra. Nagyon sokat fejlődött azóta. Otthon is felismeri az órákon megtanult tárgyakat, gyümölcsöket, színeket. Külön kiemelném a tananyagokat online is el tudjuk érni ezért könnyen átismétehető az anyag. Mi nagyon elégedettek vagyunk.

Dóri anyukája, Éva

Egy éve járunk a Timi’s School-ba a 7 éves kislányommal és a 3 éves kisfiammal. Sokat fejlődtek angolból ennyi idő alatt és szokták használni is a hétköznapokban. Nagyon szeretnek oda járni,amit nem csodálok, mert nagy szeretettel fogadják Timiék a gyerekeket. Tényleg mindent megtesznek, hogy a gyerekek jól érezzék magukat miközben tanulnak. Egyáltalán nem bántam meg, hogy beiratkoztunk.

Benike és Vivi anyukája, Judit

Kislányom 2,5 évesen kezdett el járni a Timi’s School játékos angol foglalkozásaira. Néhány alkalom után elkezdte mondogatni a színeket, és a számokat. Annyira megszerette, hogy minden nap menni szeretett volna. Timi néni a gyerekek igényeihez igazodva, családias környezetben tanítja őket. Csak ajánlani tudom mindenkinek, hiszen ma már nélkülözhetetlen a nyelvtudás.

Anna anyukája, Szilvi