Ha nem megy jól az angol, ez az oldal neked szól.

Ha gyemeked nem tudja magabiztosan használni ezt a hat angol igeidőt, nem fog sikerülni az érettségije, nyelvvizsgája

fél órás videó az igeidőkről, ami elvezet a sikeres angol érettségiig

Schäfferné Erdélyi Tímea vagyok, az angol érettségire készülők mentora.

Diákjaim azért ajánlanak engem, mert képes voltam eljuttatni őket az alapszinttől a sikeres nyelvvizsgáig.

Azt látom, hogy a fiatalok úgy kerülnek hozzám, hogy hosszú évek angoltanulása után sincsenek tisztában a nyelvtani szabályokkal, nem rendelkeznek alapszókinccsel, nem tudnak levelet írni, és nem mernek megszólalni angolul. Ezek miatt elveszítik érdeklődésüket az idegen nyelv tanulása iránt, emiatt képtelenek nyelvvizsgát tenni,  és rettegnek az éretségitől.

 Azt imádom a munkámban, hogy a bizonytalan tanulókat módszereimmel gyorsan és hatékonyan tudom eljuttatni egy magabiztos tudásszintig.

Azért készítettem ezt a fél órás videóanyagot, hogy érthetően átadjam annak a hat legfontosabb igeidőnek a szabályait, amit ha nem tudnak tökéletesen használni, akkor elvéreznek a vizsgákon.

Összefoglaló videómból meg fogja érteni az igeidők közötti alapvető különbségeket. Tudni fogja, mit mikor kell használni írásban és szóban egyaránt. A rossz beidegződések eltűnnek, és ezzel nő az angol nyelvtanuló önbizalma.

Kiknek szól a videó? smile

akik vágynak a sikeres nyelvvizsgára

akiknek fontos a jó érettségi

akik végre tisztán szeretnék látni az angol nyelv alapjait

És kiknek nem? frown

akik nem akarnak nyelvvizsgát tenni

akiknek nem fontos az érettségi eredménye

akik nem hisznek az online tanulásban

Bónusz!

A videó mellé megkapod tőlem következő bónuszanyagaimat:

A videó szövegleirata egy kis gyakorlással

10 szótanulási tipp a sikeres nyelvvizsgásaimtól

Mi nem hiányozhat egyetlenegy angol mondatodból sem?

Hol tartasz? Teljeskörű szintfelmérés írásban és szóban

Én körülbelül öt évet jártam a Timi’s School-ba. Elejétől fogva szimpatikus volt, hogy kis létszámú csoportban tanulhattam az angolt, nyáron részt vettem a nyári táborokban amik sokat segítettek szintfenttartásban a nyár folyamán. Ezután Timi felajánlotta a nyelvvizsga előkészítőt amire elkezdtem járni. Ezen intenzíven csináltunk nyelvvizsga feladatokat írásban és szóban is, ami kiemelten tetszett, hogy a heti 2 óra szét volt bontva- az egyiken csak írásbeli feladatokat csináltunk a második órán pedig csak szóban beszélgettünk. A közösség végig nagyon jó volt nekem sokat segített a csoportban tanulás ,hiszen egyrészt tanulhattam mások hibáiból ,másrészt pedig nem éreztem magam egyedül a felkészülés során.  A csoporttársaim mindig segítettek és végig jó hangulatban telt az óra. Mindig pozitívan indultam el órákra még egy hosszú hét után is mert tudtam, hogy milyen jó közösség fog várni. Szakmailag és emberileg is támogatva éreztem magam,ennek eredményéül sikeres nyelvvizsgát tettem nyolcadik év végére.

Szakács Boglárka

A volt iskolában folyton váltagatták az angol tanárainkat, ezért nem volt lehetőségem rendesen megérteni és megtanulni a nyelvet. De Timinél szerencsére igen. Barátságos környezet vett körül, mindenki segítőkész volt, Timi is odafigyelt mindig a diákjaira és folyton segítette őket. Ha ő nem lett volna, nem hiszem, hogy jelenleg lenne nyelvvizsgám.

Tótka Beatrix

Személyes tapasztalataim alapján, csak pozitív dolgokat kaptam a Timi’s School-ban töltött napjaim során. Kiemelném a szakszerű, hozzáértő oktatási módszert és az ehhez párosuló tematikailag jól felépített tananyagok biztosítását. A Timi’s School egy kis munkával, pozitív hozzáállással biztos sikeres vizsgához vezeti a tanulókat. Nekem sikerült és bátran ajánlom másnak is!

Fazekas Attila

Mennyibe kerülne mindez?

A videó a 6 legfontosabb igeidőról,

ennek szövegleírata plusz gyakorló feladattal,

a 10 szótanulási tipp a sikeres nyelvvizsgásaimtól,

a “Mi nem hiányozhat egyetlenegy angol mondatodból sem?” bónuszanyagom

és a teljeskörű szintfelmérés írásban és online szóban 

összértéke:

15000 Ft lenne