A Timi’s School Cool Crew programját a járványhelyzet okozta nehézségek hívták életre. Fontosnak tartottam, hogy tanulóimhoz, és mindenki máshoz, a bezártságban is eljusson a Timi’s School angol, méghozzá élőszóban.

Nem bánod meg!

Az űrlap sikeres kitöltése és elküldése után rögtön megkapod az E-book-ot, mely elrepít a Timi’s School varázslatos világába. Ezzel minden szerdán délelőtt érkezik az e-mail címedre az angol tananyag, magyarázat írásban.

Figyeld a Timi’s School facebook oldalát, és az “Itt az este, szerda este, hova menjek?” bejegyzéséhez szólj hozzá a “Timi’s School is always cool.” szlogennel, és máris küldöm neked a Google Meet kódot, amellyel csatlakozhatsz az élőszavas magyarázathoz.

Októbertől májusig a hónap:

 

1. hetében az Ovi-Sulisokat segítem egy angolos jógamesével

2. hetében a junioroknak nyújtok magyarázatot

3. hete a felnőtt kezdő angol nyelvtanulóké
4. hete a középfokú nyelvvizsgára, érettségire készülők angolozásának ideje

A Timi’s School nyelvstúdió Cool Crew programja mindenki számára ingyenesen elérhető.

Többet szeretnél Timi’s School angolozni?

Kérd a szintednek megfelelő kedvcsináló videómat, természetesen ingyen.

Ha szeretnéd az angol nyelvtanodat helyretenni, szeretettel ajánlom a már jól bevált Timi’s School Modulokat.

Online is elérhető:

A Timi’s School nyelvstúdió tanulói imádják a Cool Crew programot:

Nekem abban segített ez szerdai megbeszélés,hogy felelevenítsem és felfrissítsem a tanultakat, amikben nem voltam teljesen biztos. Köszönöm szépen Timi , hogy mindig segítesz abban, amit nem tudok.
Szabó Fanni

Szerintem nagyon hasznos volt a Timi’s School Cool Crew programja, mert ami esetleg feledésbe merült, vagy valami nem volt teljesen világos azt újra át tudtuk venni és online is majdnem ugyan olyan volt mintha személyesen lett volna.

Miskolczi Laura

A Timi’s School szerdai ingyenes angol foglalkozásai nagyon sokat segítenek Nekem a gyakorlásban. Timi néni kedvességére jellemző, hogy az órákon túl ezekkel a rövid, de jól megszerkesztett foglalkozásokkal is ösztönöz minket arra, hogy jobban megértsük azokat a részeit is az anyagnak, amiket nehezebbnek találtunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy használja ki ezt a lehetőséget!

Nemes Bence

Azért szerettem az angolos jógát Timi nénivel, mert imádok mozogni, a meséket is nagyon szeretem, egyben a kettő meg szuper volt. Sokat nevettem, és jó érzéssel, kedvvel feküdtem le utána. Jó volt                “találkozni” másokkal, még online is.

kanna

zsiráf

Bali Laura (6 éves)