Havidíj

A Timi’s School nyelvstúdió kizárólag havidíj fizetésével működik. Mindig a honlapon szereplő összeget kérném hozni (vagy átutalni), le nem vonható, még hiányzás esetén sem. Ha beiratkoztál valamelyik csoportunkba, az azt jelenti, hogy abban a hónapban igénybe szeretnéd venni szolgáltatásunkat, azt a hónapot akkor is ki kell fizetni, ha meggondoltad magadat és nem jössz többet. Ha több családtag jár hozzám, adok családi kedvezményt.

Pótóra

Kérném, csak nagyon indokolt esetben mondjatok le órát (pl. betegség, kötelező iskolai, munkahelyi elfoglaltság, halaszthatatlan családi ügy). Betegség esetén lehetőség van az online csatlakozásra. Indokolt óra lemondás esetén pótórát biztosítunk a testvércsoportban (egy alkalommal) abban az esetben, ha az óra megkezdése előtt legalább egy órával jelzed felém, telefonon, sms-ben vagy facebookon, hogy nem tudsz jönni angolra. Ha nem mondjátok le az órát, a továbbiakban nem biztosítok pótórát. Ebben az esetben egyénileg kell pótolnod az elmaradásodat. Ehhez bíztosítok videós és word segítséget is. Erre feltétlenül szükség van, hogy ne maradj le a csapattársaidtól. Ez vonatkozik az online óra lemondására is. Ha a hívás előtt egy órával nem mondod le az online órát, és én csörgetlek és nem veszed fel, nem tudok pótórát bíztosítani. Ha nem tudod pótolni egyénileg és igényled a segítségemet a pótóra díja 3000 ft/alkalom.

Online

A Timi’s School nyelvstúdió összes foglalkozásán lehetőséged van online részt venni. (A személyes részvétel hatékonyabb, de ez a forma is megfelelő alkalmanként a tanulásra.) Ezt az igényed akkor tudom teljesíteni, ha jelzed felém: hétköznapokon legkésőbb aznap 12 óráig, szombaton legkésőbb péntek 19 óráig. Ha nem kéritek a jelzett időpontig az online részvételt, nem (biztos, hogy) fogom tudni biztosítani az online részvételt. Az online óra lemondását is a fenti időpontokig kérném tedd meg. Kényelmi okokból az online órán való részvétel nem lehetséges.

Órán

Kérném az órán mivel csoportban dolgozunk minden tanulóm a tőle telhető legjobbat nyújtsa, figyelve társaira, fegyelmezetten dolgozzon. Csak azokat a tanulókat tudom hatékonyan fejleszteni, akik a munkára koncentrálnak, és hagyják a társaikat is, hogy ezt tegyék. Abban az esetben, ha ezt többszöri kérés ellenére sem tudom megvalósítani, a csapattársak nyugalma érdekében, azokat a tanulókat, akik ebben a témában nem működnek velem együtt, nem tudom csoportos foglalkozásban tanítani.

Felszerelés

Kérném szépen, hogy az órán használt könyvek, füzet, a HELPING HAND és írószerszám mindig legyen nálatok.

Étel, ital

Kérném, hogy ételt, italt a tantermeinkbe ne hozzatok be.
Ásványvizet bíztosítunk tanulóinknak, a poharakat folyamatosan fertőtlenítjük.
RÁGÓGUMIZNI A TIMI’S SCHOOL TERMEIBEN SZIGORÚAN TILOS.

Telefonozás

Kérném a kiskorú tanulóimat, hogy ha nem szeretnék a táskájukban tartani telefonjukat, a kijelölt dobozba tegyék bele.

Kapunyitás

Az óra előtt 5 perccel, kérném eszerint érkezzetek hozzám.
A járványügyi helyzetben ez most rendkívül fontos, hogy ne torlódjanak a tanulók a teremben., tudjam a csoportok között fertőtleníteni az asztalokat, székeket.)
Kérném, ne érkezzetek ennél korábban. (A lakók többször szóltak, ezért kérném óra előtt, után ne a ház előtt futkossanak a gyerekek)

Fizetési határidő

Kérném a havidíjat a hónap első órájára hozni, legkésőbb 15-éig, decemberben 10-éig. A tanév szeptember 1- május 31-ig tart. Szüneteltetésre, még decemberben és májusban sincs lehetőség.

Betegség

Kérném fertőző, lázas betegség esetén gyógyuljatok otthon, mondjátok le az órát, és biztosítok pótórát. Ha nem fekvőbeteg a tanuló az online csatlakozás kiváló lehetőség az együtt haladásra. Egészséges tanulót csak személyesen tudok oktatni.

Eszközök

Kérném ügyeljük a termeink tisztaságára, eszközeinkre, óvjuk berendezésünket, egy szóval vigyázzunk környezetünkre bent és a lépcsőházak előtt is.

Hivatali időm

Hétfőtől péntekig 9.00 -19.30 óráig, szombaton 8-12.00-ig tudtok elérni, ebben az időszakban van lehetőségetek az órákat lemondani, pótórát/online csatlakozást kérni, vagy ha szükséges, bármit megbeszélni. Szombaton 12.00-tól hétfő 9.00-ig, ill. ünnepnapon, vagy az előre megbeszélt szabadnapomon pihenni szeretnék, hogy aztán újult erővel, még több lendülettel, kipihenve álljak rendelkezésetekre.

 Turul oviból szerdán, a Dózsakerti oviból csütörtökön hozzuk a gyerekeket. Más napokon nem tudjuk elhozni a kis tanulóinkat, kérném a szülőket eszerint kérjék a pótórát.

Köszönöm szépen a megértéseteket. Schäfferné Erdélyi Tímea