Havidíj

A Timi’s School nyelvstúdió kizárólag havidíj fizetésével működik. Mindig a honlapon (facebook csoport közlemények) szereplő összeget kérném hozni, le nem vonható, még hiányzás esetén sem. Ha beiratkoztál valamelyik csoportunkba, az azt jelenti, hogy abban a hónapban igénybe szeretnéd venni szolgáltatásunkat, azt a hónapot akkor is ki kell fizetni, ha meggondoltad magadat és nem jössz többet.

Pótóra

Kérném, csak nagyon indokolt esetben mondjatok le órát (pl. betegség, kötelező iskolai, munkahelyi elfoglaltság, halaszthatatlan családi ügy). Indokolt óra lemondás esetén pótórát biztosítunk (egy alkalommal) abban az esetben, ha az óra megkezdése előtt legalább egy órával jelzed felém, telefonon, sms-ben vagy facebookon, hogy nem tudsz jönni angolra. Ha nem mondjátok le az órát, a továbbiakban nem biztosítok pótórát. Ebben az esetben egyénileg kell pótolnod az elmaradásodat. Erre feltétlenül szükség van, hogy ne maradj le a csapattársaidtól. Ha nem tudod pótolni egyénileg és igényled a segítségemet a pótóra díja 500 ft/alkalom.

Órán

Kérném az órán mivel csoportban dolgozunk minden tanulóm a tőle telhető legjobbat nyújtsa, figyelve társaira, fegyelmezetten dolgozzon. Csak azokat a tanulókat tudom hatékonyan fejleszteni, akik a munkára koncentrálnak, és hagyják a társaikat is, hogy ezt tegyék. Abban az esetben, ha ezt többszöri kérés ellenére sem tudom megvalósítani, a csapattársak nyugalma érdekében, azokat a tanulókat, akik ebben a témában nem működnek velem együtt, nem tudom csoportos foglalkozásban tanítani.

Felszerelés

Kérném szépen, hogy az órán használt könyvek, füzet, a HELPING HAND és írószerszám mindig legyen nálatok.

Étel, ital

Kérném, hogy ételt, italt a tantermeinkbe ne hozzatok be. RÁGÓGUMIZNI A TIMI’S SCHOOL TERMEIBEN SZIGORÚAN TILOS.

Telefonozás

Kérném a kiskorú tanulóimat, hogy ha nem szeretnék a táskájukban tartani telefonjukat, a kijelölt dobozba tegyék bele.

Kapunyitás

Az óra előtt 5 perccel, kérném eszerint érkezzetek hozzám

Fizetési határidő

Kérném a havidíjat a hónap első órájára hozni, legkésőbb 15-éig, decemberben 10-éig. A tanév szeptember 1- május 31-ig tart. Szüneteltetésre, még decemberben és májusban sincs lehetőség.

Betegség

Kérném fertőző, lázas betegség esetén gyógyuljatok otthon, mondjátok le az órát, és biztosítok pótórát.

Eszközök

Kkérném ügyeljük a termeinkre tisztaságára, eszközeinkre, óvjuk berendezésünket, egy szóval vigyázzunk környezetünkre bent és a lépcsőházak előtt is.

Hivatali időm

hétfőtől péntekig 8.00 -19.30 óráig, szombaton 8-12.30-ig tudtok elérni, ebben az időszakban van lehetőségetek az órákat lemondani, pótórát kérni, vagy ha szükséges, bármit megbeszélni. Szombaton 12.30-tól hétfő 6.30-ig, ill. ünnepnapon, vagy az előre megbeszélt szabadnapomon pihenni szeretnék, hogy aztán újult erővel, még több lendülettel kipihenve álljak rendelkezésetekre. Turul oviból szerdán, a Dózsakerti oviból csütörtökön hozzuk a gyerekeket. Más napokon nem tudjuk elhozni a kis tanulóinkat, kérném a szülőket eszerint kérjék a pótórát.

Köszönöm szépen a megértéseteket. Schäfferné Erdélyi Tímea