Nagyon fontosnak tartom, hogy a gyerekek jól érezzék magunkat foglalkozásaimon.  A fáradtan, kimerülten érkező tanuló felfrissül egy-két pihentető jógagyakorlat elvégzésével, majd egy pohár víz elfogyasztásával teljesen megújul, ezzel sikerélménye lesz a Timi’s School angol tanulásban.

A Timi’s School nyári táborok imádott, sőt elengedhetetlen programja lett a gyermekjóga.

A Timi’s School Civil Társaság Dancing Penguins csapatában a táncok mellett minden héten egy-egy jógamesét is eljátszunk.

 

 

“Minden este azzal az érzéssel térj nyugovóra, hogy te minden tőled telhetőt megtettél azért, hogy a feladataidat, teendőidet a lehető legjobban elvégezd.” (ez az én mottóm)

Ha mégsem sikerül elérni a célodat, akkor is tudd, hogy te a tőled telhető maxmimumot teljesítetted az ügy érdekében. Ezesetben egyszerűen lépj tovább.

A Coaching tanfolyam elvégzése sokat segített nekem abban, hogy a felnőtt tanulóimat még inkább támogassam az angol nyelv tanulásában.

 

 

Mi a Timi’s School sikerének titka?
Nem titok! A JÁTÉK!

Kicsik és Nagyok is megszokták, hogy a rendhagyó órákon csapatot építünk, kicsit kipacsolódunk. Angolozunk, persze, de másképp.

A Játékvezetői tanfolyamon sok-sok izgalmas játékkal ismerkedtem meg, melyeket egytől-egyik a saját Timi’s School-osra formáltam.

A legnépszerűbbé nőrrw ki magát a Timi’s School-atlon, ami minden nyári táboros héten óriási sikert arat.