A Timi’s School nyelvstúdió 11. tanévének harmadik hete végén elmondhatjuk, hogy a tíz éven át alkalmazott, bejátatott, megszokott pótlós rendszerre nincs tovább szükség.

A szeptemberi hőség ellenére bizony sok, nagyon sok a náthás betegünk, de kiválóan működik a tavasszal bejáratott online rendszerünk. Ez azt jelenti, hogy aki teheti személyesen vesz részt az órákon, aki beteg online kapcsolódik be. Az utóbbi tanulóim munkáját kis magyarázó videókkal és írásos tananyaggal segítem.

Aki családi program miatt nem tud részt venni az órán, továbbra is rendelkezésére áll a személyes pótlás a testvércsoportban, vagy akár egyénileg is. Mégis most azt látom, hogy egyszerűbb és hatékonyabb ebben az esetben az általam (biztosan nem pontosan) elnevezett digitális pótlás, ami azt jelenti, hogy elküldöm a foglalkozás írásos anyagát, és a videókat, és miután feldolgozta a leckét a tanuló, online konzultálunk.

Megkezdtük a toborzást két Civil Társaságos csoportba, a gyermekjógára, és a nagycsoportos ovisok, elsősök fejlesztésére. Ezek a foglalkozások októberben indulnak.

A héten egyébként minden csoportban kiválóan haladunk. A héten a Top Troop csoportot emelném ki, hiszen minden óra elején zokszó nélkül teszik a telefonjaikat a dobozba. Lenyűgöz az elhivatottságuk.